karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Judiska Förskolan Chinuch i Malmö

Chinuch är en fristående förskola med judisk inriktning. Förskolan ligger i centrala Malmö, i Judiska församlingens lokaler. Förskolan drivs som en ideell förening. Förskolan har funnits i över 50 år och kombinerar inarbetade traditioner och rutiner med modern pedagogik. När man besöker förskolan får man en känsla av något mycket genuint och tryggt i en blandning där det gamla möter det nya.

En levande församling

Judiska församlingen i Malmö är ett samfund för judar byggd på etnisk och/eller religiös grund. Församlingens grundläggande uppgifter är att främja våra barns och ungdomars judiska fostran och utbildning, se till att det anordnas gudstjänster och andra religiösa tjänster samt se till att det finns ett begravningsväsende. Församlingen erbjuder möjlighet till kosher mathållning och bedriver intensiv kulturell och social verksamhet för alla åldrar.

Judiska församlingen i Malmö är en enhetsförsamling och en demokratisk organisation som är neutral i förhållande till olika judiska inriktningar. Som medlem kan du påverka och verka för förändringar i den riktning du önskar.

Malmöförsamlingen är den judiska befolkningens röst i samhället. Vi tillvaratar den judiska gruppens intressen gentemot politiska beslutsorgan, myndigheter, medier, civilsamhället, andra religiösa grupper och utbildningsinstitutioner. Judiska församlingen i Malmö ska möjliggöra ett judiskt liv och säkra en judisk framtid grundad på judisk tradition och förbli en väl integrerad del av det svenska samhället.

Vårt församlingshus i centrala Malmö spelar en viktig roll för medlemmarna i vår livaktiga församling. Där finns vårt kansli som är öppet dagligen samt förskolan, köket och lokaler för utbildning, samling, gudstjänster- och föreningsaktiviteter. På Föreningsgatan, nära församlingshuset, finns vår vackra synagoga från 1903. Gudstjänster i synagogan sker framförallt under sabbaten och på judiska högtider.

Bransch

Förskoleutbildning

Anställda

-

Huvudkontor

Malmö

Adress

Kamrergatan 11, 211 56

Webbplats

language

Missa inga jobb från Judiska Förskolan Chinuch i Malmö

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor